TALLINK TURNAUKSEN PELIPASSIEN LUNASTUS - NYT

Hei taas,

Pelipassit Tallink turnaukseen vahvistetaan huomenna pe 9.8.2019.

Joukkueeseen on nimetty:
6 Paavo-Jaakko Sallanen
7 Levent Kirgiz
18 Eemeli Marttila
20 Mirko Palviainen
23 Taavi Hiltunen
24 Väinö Kuivalainen
25 Joachim Ruosteenoja
28 Oskar Villem
31 Tuomas Toukonen
32 Lauri Ala-Uotila
33 Eero Gustafsson

Mikäli peruutuksia EI huomisen päivän aikana ilmene. Pelaajan huoltaja siirtää 50e pelipassimaksuna joukkueen tilille FI21 5721 9420 2100 21. Muistathan käyttää nimenhuudosta löytyvää pelaajaviitettä.

Olisihan se hienoa, jos koripalloliiton pelaajalisenssi olisi maksettu ennen turnausta. Varmista vähintään, että pelaajan vakuutus on kunnossa. Maksettuasi lisenssin muista vaihtaa nimenhuutoon lisenssi voimassa kohtaan Kyllä. Muutama urhea on jo näin tehnytkin ;>)

Juha toimii Jojona turnauksen ajan!

** TSEMPPIÄ **

SEURALEIRI 2019

** SEURALEIRI **

ACTION
Meidän MaSu -07/08 kausi alkaa seuraleirillä. Nyt on aika viimeistellä ilmoittautuminen ja maksaa seuraleirin maksut.

SEURALEIRIN OHJELMA (tätä päivitetään tarvittaessa)

MAJOITUSTIEDOT JA MAKSU
Pelaajan seuraleirin hinta on 200e ja menomatka bussilla 10e.
Mikäli vanhemmat tai perhe viettää vkoloppua Kisakeskuksessa, hinta on tällöin 180e / henkilö.

Jotta saamme nyt kaiken tarvittavan tiedon kerättyä seuraleirin osalta, pyydän ystävällisesti, että huoltaja täyttää oheisen lomakkeen JOKAISELLE leirille osallistuvalle erikseen. Tällä tavoin saamme helpoiten kerralla kaikki tiedot kerättyä.

** Viimeinen ilmoittaumispäivä (lomake täytetty) jokaisen osallistujan osalta on ke 24.7.2019 **

(Vanhempien EI TARVITSE ilmoittautua lomakkeella sunnuntain ohjelmaan. Sunnuntaina siis seura-info, liikuntaa yhdessä ja joukkuekohtaiset infotilaisuudet vanhempien kanssa.)

MAKSU ILMOITTAUTUJILLE
Elon laskuopin mukaan jokainen räknää totaalisumman leirille osallistumisesta, jonka maksat JOUKKUEEN tilille FI21 5721 9420 2100 21

MUISTA KÄYTTÄÄ maksaessasi nelinumeroista pelaajaviitettä viitenumerona. Pelaajaviitteen löydät nimenhuudosta (masu08.nimenhuuto.com). Pelaajaviite on päivitetty nyt myös uusille pelaajille.

SUOSITTELEN että maksat leirimaksun samalla, kun teet ilmoittautumisen, niin ei unohdu. Maksun tulee olla joukkueen tilillä viimeistään 5.8.2019.

Lisätietoa kauden alkuvalmisteluista ja muista kuvioista seuraa pikimmiten.

Terv.
Riku

Jojo

Helmi Basketin kesäleiri pidetään perinteiseen tapaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla 4.-8.6. ja ikäluokkana tänä vuonna tulevan kauden mikro- ja mini-ikäiset 2007-2011-syntyneet tytöt ja pojat.

Lapsellesi koulun ensimmäisellä lomaviikolla laadukas korispäiväleiri, jossa mukavaa tekemistä, kavereita ja hyviä treenejä tarjolla viiden päivän ajan maanantaista perjantaihin :)

Pääpaikkana leirille Helmi Centerin erinomaiset tilat Malmilla (Latokartanontie 12) lähi ulkoilualueineen.
Leirin päävalmentajana toimii Janne Hänninen apunaan muita Helmen valmentajia, mm Lotta-Maj Lahtinen ja Santeri Savolainen.

Pelaajat jaetaan sopiviin ryhmiin iän ja taitotason mukaan.

Leirimaksu 180 euroa sisältää:

Toiminta maanantaista 4.6. perjantaihin 8.6. aina klo 9-16 korisharjoitusten ja muun sisä- ja ulkoliikunnan sekä leiriaktiviteetin muodossa.

Lapset voi aamulla vanhempien mahdollisia logistiikkahaasteita helpottaakseen tuoda jo klo 8 ja hakea klo 17 mennessä.

Lounaan ja välipalan

Leiri T-paidan

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu järjestäjän puolesta eli vakuutusturva kannattaa tarkistaa kuntoon.

Sisaralennus leiristä on 30 euroa kaikilla sisaruksilla.

Ilmoittautuminen & lisätiedot:

Kaikissa mahdollisissa kysymyksissä leiriä koskien ota yhteyttä Pekka Rankiseen puh 0400 230 388 tai pekka(piste)rankinen(miuku)perho(piste)fi

Joachim

Jokke ilmoittautunut

Matias ilmoittautui myös!

(poistettu pelaaja)

Oliko toi masun kesäleiri suutarilassa ihan oikea juttu? En löydä sitä enää. -Minna-

Klikkaa kalenterista kesäkuun 4 päivä niin sinne vaan

(poistettu pelaaja)

Siihen ei pysty laittamaan in/out (ilmoittautuminen päättynyt), mutta laitoin kommenttikenttään viestin.

Jojo

151,90€!! Viime viikonlopun buffan tuotto - tarjolla olikin runsas valikoima tuotteita - jopa niin että jouduttiiin ottamaan ylimääräinen pöytä käyttöön. Kiitokset vanhemmille! Jopa kirjaston tädit ovat kantiksiamme :) eiku ensi la uusiksi!